Bruiloft groningen - boerderijcafé mausel

6 mei 2023 trouwden Patrick en Brigitte. Ik mocht deze dag mee als 2nd shooter, en wat een prachtige dag was het! Ik begon de dag bij de opa en oma van Patrick, waar het heel gastvrij en ontspannen binnenkomen was. Patrick ging zich hier klaar maken, waar ik wat mooie foto’s van kon maken. Daarna vertrokken we naar het ouderlijk huis van Brigitte voor het ‘first-look’ moment. Zo bijzonder altijd om de reacties te zien!
Nadat ook de hond voorzien was van een mooie strik, vertrokken we naar de blauwe stad voor een fotoshoot. We hebben veel gelachen en prachtige foto’s kunnen maken!

Daarna vertrok Patrick naar de feestlocatie voor wat laatste versieringen en ben ik meegegaan om een sfeerimpressie van de locatie vast te leggen. Helaas moest er wel besloten worden om de ceremonie naar binnen te verplaatsen omdat er enorme onweersbuien ontstonden op dat moment. Het mocht de pret niet drukken, want wat een leuke ceremonie, waarbij Patrick en Brigitte ook woorden voor elkaar uitspraken.

Aansluitend werd er taart gegeten, met een heerlijke sweet table er om heen, prachtig! Allemaal zelf gemaakt en geregeld door het bruidspaar. Ik maakte nog een paar leuke beelden van de gasten en ten slotte op de locatie zelf nog wat groepsfoto’s en een minishoot met het bruidspaar.
Voor mij was dat het einde van de dag, het bruidspaar en de gasten genoten nog van een heerlijke barbecue.

Ik ben Patrick en Brigitte (en uiteraard ook Tessa (hoofd fotograaf) enorm dankbaar dat ik hierbij mocht zijn. Ik heb ervan genoten!

Kijk hieronder mee naar deze mooie dag!

 
Previous
Previous

Betoverende Bruiloft op Texel: Een Liefdesverhaal Vastgelegd in Beelden